Premijska rabljena vozila.

Rabljena vozila MINI NEXT.

MINI iz programa rabljenih vozil MINI NEXT ni videti kot rabljen avtomobil niti voziti ga ni tako. Navsezadnje je premijska različica rabljenega avtomobila. Vsako rabljeno vozilo MINI NEXT ima 24-mesečno jamstvo ter vam ponuja celovit nabor storitev in možnosti financiranja.

360-stopinjski pregled vozila

Rabljena vozila MINI NEXT so izključno na voljo pri trgovcih z vozili MINI NEXT. Vsako rabljeno vozilo MINI NEXT je uspešno prestalo stroga preverjanja (vizualno, tehnično, notranjost in zunanjost) in 100-odstotno izpolnjuje vse opredeljene standarde za proizvode.

24-mesečno jamstvo

Vozilo, na katerega se lahko zanesete! Ob nakupu rabljenega MINI NEXT boste samodejno prejeli 24-mesečno jamstvo za vse mehanske in elektronske sestavne dele. Odkrijte edinstveno doživetje vožnje z rabljenimi vozili MINI NEXT in uživajte v dolgem jamstvenem obdobju.

Lizing in financiranje

Bodite tako prilagodljivi, kot želite, in izberite enega od naših finančnih produktov za svoj rabljeni MINI. Ponujamo vam privlačne ponudbe za lizing, zavarovanje ali zamenjavo staro za novo. Za privlačno ponudbo financiranja se obrnite na svojega trgovca z vozili MINI NEXT .

Zgodovina preverjenega vozila

Ob nakupu rabljenega vozila želite vedeti vse o njem, kot so prejšnji lastniki, vzdrževanja, kakršne koli poškodbe ali popravila. Zato ima vsak MINI iz programa rabljenih vozil MINI NEXT popolno in potrjeno zgodovino vozila, ki jo natančno preveri še predstavnik MINI NEXT  .

Brez vzdrževanja šest mesecev ali 10.000 km

Naslonite se nazaj in uživajte v vožnji z rabljenim MINI. Z rabljenim vozilom MINI NEXT boste uživali v vožnji z MINI z brezplačnim paketom vzdrževanja vsaj šest mesecev ali do največ 10.000 km (kot opredeljuje servisni interval).