Na spletu
Rezervacija

Rezervirajte svoj MINI na spletu, kadar koli in kjer koli.

Va┼í novi MINI ┼íe nikoli ni bil bli┼żje. Izbirate lahko med razli─Źnimi modeli, barvami, motorji in nivoji opreme. Rezervirajte svoj MINI v samo treh preprostih korakih in takoj u┼żivajte v ob─Źutku vo┼żnje z gokartom.

Poi┼í─Źite svoj sanjski MINI.

Izbirate lahko med ┼ítevilnimi modeli MINI, ki so takoj na voljo. Izberite ┼żeleni model, nato potrdite prora─Źun in brskajte po vozilih, ki so na voljo pri trgovcih z vozili v va┼íi bli┼żini.

Registracija/prijava v My MINI

Po izbiri modela se registrirajte ali prijavite v My MINI. To lahko storite tako, da kliknete ┬╗Prijava┬ź v zgornjem desnem kotu zaslona ali ┬╗Rezerviraj s pristojbino┬ź. My MINI vam nudi pregled rezervacij, priljubljenih in shranjenih iskanj.

Rezervirajte svoj MINI na spletu.

Rezervirajte MINI izklju─Źno zase z na┼ío udobno in enostavno re┼íitvijo pla─Źevanja prek spleta. Izpolnite zasebne ali poslovne podatke, sprejmite pogoje trgovca z vozili, vnesite podatke o pla─Źilu in kliknite ┬╗Rezerviraj s pristojbino┬ź.

Dokon─Źajte ponudbo.

Izberite financiranje.

Na voljo so ┼ítevilni paketi za financiranje vozila, ki jih je mogo─Źe prilagoditi va┼íim individualnim okoli┼í─Źinam in va┼íemu ┼żivljenjskemu slogu. Izberite pravega zase, podpi┼íite finan─Źne dokumente in prevzemite klju─Źe svojega MINI.